Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Madame Figaro October 2012 feat. LANCOME

Γεια σας κορίτσια μου! Πρόσφατα αγόρασα το madame figaro Οκτωβρίου! Είχα δει ότι κυκλοφορεί με δυο πάρα πολύ όμορφα δωράκια που ήθελα να δοκιμάσω και δεν αντιστάθηκα στην αγορά του περιοδικού! Συνήθως δεν αγοράζω τόσο ακριβά περιοδικά προτιμώ πιο οικονομικά.. Όταν όμως τα δωράκια είναι τόσο δελεαστικά υποκύπτω!!  Το περιοδικό κόστισε 6,40 ευρώ. Περιείχε την μάσκαρα hypnose star της Lancome σε δείγμα των 2ml στο χρώμα noir midnight και το κραγιόν της πάλι από την Lancome της σειράς L'ABSOLU NU στην απόχρωση  302 voile de rose σε δείγμα και αυτό.

Ορίστε το περιοδικό:


Και να τα δώρα του:


Λίγα λόγια λοιπόν για τα προϊόντα που περιείχε...

Για το κραγιόν...
Η σειρά στην οποίο ανήκει το συγκεκριμένο κραγιόν περιλαμβάνει 12 αποχρώσεις. Αυτή του περιοδικού είναι η 302 voile de rose. Δεν προσφέρει κάποια φανταστική λάμψη, ούτε με το πρώτο πέρασμα αφήνει πολύ χρώμα, αν και μπορώ να πω ότι με δυο, τρία περάσματα έκανα το χρώμα περισσότερο έντονο. Είναι ένα κραγιόν διάφανης και ελαφριάς υφής που το νιώθω στα χείλη μου σχεδόν σαν balm. Σχεδόν! Για κραγιόν είναι αρκετά ενυδατικό και μπορώ να πω ότι άφησε τα χείλη μου απαλά, παρ' ότι έχω ξηρά χείλη που ξεφλουδίζουν. Εν ολίγοις, είναι μια πρωινή και κολακευτική απόχρωση. Plus, το κραγιόν έχει πολύ ωραία μυρωδιά. Ωστόσο, δεν ξέρω αν θα αγόραζα το κανονικό προϊόν γιατί για λιγότερα χρήματα υπάρχουν άλλες εναλλακτικές παρόμοιας κατηγορίας.


Για τη μάσκαρα:
Το προϊόν αυτό υπόσχεται μήκος όγκο διαχωρισμό και καμπύλη στις βλεφαρίδες. Και ναι τα καταφέρνει και ναι είναι μια πάρα μα πάρα πολύ καλή μάσκαρα με την οποία μπορείς να δουλέψεις και να "χτίσεις" βλεφαρίδες. Η υφή της δεν είναι πολύ υγρή. Το βουρτσάκι της είναι βολικό στη χρήση του και βοηθά στην εφαρμογή του προϊόντος σε όλες τις βλεφαρίδες από τις πιο κοντές ως τις πιο μακριές ομοιόμορφα. Να πω ακόμα ότι η μάσκαρα έχει έντονο μαύρο χρώμα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δεν παρατήρησα να πέφτουν κομματάκια μάσκαρα και δεν μουντζούρωσε. Αν και ακριβούτσικη, αν την πετύχαινα σε έκπτωση ίσως και να την αγόραζα. (Λέω ίσως γιατί έχω ήδη κάποιες αγαπημένες που δύσκολα θα άλλαζα) Note: Έχει μια μυρωδιά, σχετικά ελαφριά, που όμως αν είσαι ευαίσθητη ίσως είναι ενοχλητική.


Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας!! 

Έχετε μήπως αγοράσει το περιοδικό? Τι λέτε για τα δώρα του? Και ποιά είναι η γνώμη σας για αυτά?? Περιμένω τα σχόλια σας!

Πολλά φιλιά!!!

12 σχόλια:

  1. egw de to exw parei akoma alla to skeftomai h alh8eia einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως μπορω να πω οτι εχει δυο παρα πολυ καλης ποιοτητας προιοντα που ειναι ευκαιρεια με χαμηλο κοστος να τα δοκιμασεις..!

      Διαγραφή
  2. αυριο κιολας θα τρεξω να το παρω!σευχαριστουμε για την ιδεα <3
    αν θελεις γινε μελος στο blog μου:http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αγόρασα από την πρώτη μέρα περίπου της κυκλοφορίας του. Κι εγώ δεν αγοράζω συχνά ακριβά περιοδικά αλλά με το που είδα στο περίπτερο την μάσκαρα από την Lancome αν και το σκέφτηκα πολύ να το πάρω ή να μην το πάρω, τελικά υπέκυψα! Και δεν μετάνιωσα γιατί τα δώρα + τα δείγματα είναι τέλεια! Έχω ανεβάσει και σχετικό post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλαμε για ομοιπαθεια! Στην αρχη και εγω αναποφασιστη αλλα οπως λες και εσυ τα δειγματα ειναι τελεια οποτε...! Τσεκαρα πριν λιγο και το δικο σου post και ειναι παρα πολυ καλο!
      <3

      Διαγραφή
  4. Τα κραγιόν της lancome τα αγαπώ!:D Αν & δεν μπορώ να πω το ίδιο & για τις μάσκαρες...Αν & έχω δοκιμάσει μόνο την hypnose precious cells δεν μπορώ να πω ότι αξίζει τα λεφτά της μιας & οικονομικότερες μάσκαρες δίνουν πολύ πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα..!:/
    Ωραιότατο πάντως το post σου!:D

    thewillyds.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε!! Οσο για τις μασκαρες θα συμφωνησω μαζι σου πως υπαρχουν φθηνοτερες επιλογες αλλα ακομα καλυτερης αποδοσης σε αποτελεσμα απο αλλες ακριβοτερες!! Πολλα φιλια και καλο σαββατοβραδο!

      Διαγραφή
  5. Το πήρα κ εγώ και μου άρεσαν αρκετά κ τα 2 προϊόντα. Το καινούριο τεύχος έχει σε trial size μια μάσκαρα της clinique :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρηνη μου χαιρομαι που σου αρεσαν! Μας εκπλησει ευχαριστα η madame figaro! Αυριο κιολας θα παω να το τσεκαρω το περιοδικο με τη μασκαρα!!! Σε ευχαριστω για την πληροφορια!

      Διαγραφή